söndag 27 november 2011

1:a advent

Julkänslan är inte riktigt så stark som den var förra året då första advent bjöd på snökaos. Men med ett grundligt städat hem, adventsstjärnor och belysning i alla fönster, adventsljus tänt, hyacinter planterade i fina secondhandglas och pepparkakor bakade så börjar den infinna sig så smått.

Igår lekte vi i parken, bakade pepparkakor och pyntade. Idag fick jag och Ola ta sovmorgon. Vi sov nämligen som krattor inatt för lillen har världens mest störande hosta som väcker honom hela tiden. Han blir ledsen och vill amma, somnar om och vaknar nästan direkt av hosta igen. Lille krake och ingen hostmedicin får man ge till så små... tråkigt att hostan ska störa honom så för han börjar bli allt mer duktig på att somna i sin egen säng. Sedan kommer han över till oss på natten och sover klart där och ammar lite då och då, absolut inte på ett störande sätt. Måste säga att killarnas sömn här hemma är absolut godkänd just nu. Båda somnar mellan 19-20, ibland vaknar Ola till ett par ggr så man får gå in och vagga sängen lite, kommer sedan över till oss ca någon gång mellan 00-02 och sover till ca 7. Arvid sover ibland hela natten i sin säng och kommer ibland vandrande i sömnen till oss mitt i natten, varken han eller vi brukar vakna då. Så tillräckligt med sömn får vi så länge ingen hosta stör...vilket den tyvärr gör nu.
Nog om det. Ieftermiddags hade vi mysadventfika hos barnens kusiner och nu har vi precis kikat på Beck. Måste sova nu för imorgon har jag tjänstgöring på dagis och tänkte hinna påbörja juridikhemtentan så smått innan dess.

Återkommer med bilder från parken snart.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida